HOME
 
     
 
BEARLOCK
 

BEARLOCK® : EEN VEILIG GEVOEL

Campers zijn nogal moeilijk afdoende te beschermen d.m.v. de bekende systemen. Hier geldt hetzelfde als bij personenauto's: de electronische systemen zijn gemakkelijk te saboteren en wie reageert er tegenwoordig nog op een afgaand alarm?
Steeds duidelijker wordt het dat professionele dieven feilloos uw alarm van te voren weten uit te schakelen. Zonder dat u het merkt, is uw camper al op weg naar een nieuwe eigenaar. Tevens is in sommige landen de zenderfrequentie voor uitschakelen van protectiesystemen gelijk aan die van overheidsdiensten.

Waarom BearLock®?
Diefstal van uw kampeerauto of camper is een traumatische ervaring. De schade is niet alleen materieel. U houdt de angst en blijft in de buurt van uw kampeerauto. Dat maakt dat U minder genieten kunt van uw camper. Door de gebruiksvriendelijkheid (snel, simpel en handig) is Bearlock altijd en effectief in uw camper te gebruiken! Zonder enige 'bemoeienis' met welk ander systeem. Het is mechanisch, op zichzelf staand en erg betrouwbaar.

Verzekeraars
Verscheidende verzekeraars prefereren Bearlock boven de gebruikelijke systemen. In veel gevallen wordt Bearlock zelfs verplicht gesteld. Eigenaren van een met Bearlock uitgeruste camper zijn zeer tevreden. Daarbij komt dat Bearlock aanzienlijk goedkoper is dan andere electronische systemen. Het is onderhoudsvrij. Niet alleen vanwege de verzekeraar, maar voor zichzelf besluiten vele bezitters van een camper tot inbouw van Bearlock!

Bearlock systemen
Bearlock fabriceert voor vrijwel alle voorkomende campers een passend slot. Niet alleen voor de recente modellen, maar ook voor oudere uitvoeringen. Alleen BearLock® is goedgekeurd door de SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) volgens klasse SCM-MP03. Als enige goedgekeurd versnellingsbakslot in deze klasse! Bearlock voldoet aan de hoogste eisen.

Meer informatie over BearLocksloten: .015-2855065 of 06-51545770

profiel
 
 
BearLock
 
 
 
onderdelen
 
occasions
 
adres/route
 
contact
 
BearLock in T4 gemonteerd

Wij plaatsen BearLock®
Installatie

BearLock installatie via onze werkplaats
Design by Gerdien Halfman